Ben & Jerry

Softar med glass!


Nu blir det av igen!!

Min uppdatering har varit lika bra som batteriet på min mobil (står nästan hela tiden 1%). Så ursäkta det, men nu ska jag blogga igen! Min data laddare hade gått sönder, så idag köpte vi en ny och så fanns det löjligt billiga skal så köpte ett England-skal för jag är helt kär i England & deras underbara fotbollslag.
 
Från: Kjell & Company Pris: 20 :-
Dagens Outfit
 
 
 

Idag - Dagens Outfit

Idag har varit väldigt chill dag. Åkte in till Malmö vid tolvtiden, sedan hämtade vi min tågbiljett!
Imorgon blir det äntligen tåget mot Stockholm.
dagens outfit 

HOT FUZZ

Måste bara tipsa om en så grymt rolig och bra film! Det är en actionkomedi, som drog igång på 6an igår så jag kikade på den - från början till slut, absolut inget jag ångrar!
Den var superrolig och jag skrattade ofta, och handlingen var liksom bra. Den var dock ganska knäpp, men det gjorde den inte sämre!!
En skicklig polismästare från London flyttas till Sandford, där allt är perfekt. Men saker händer, och mord sker. Hur ska polismästaren Angle förklara för alla att allt inte är en olycka och finna vem som ligger bakom allt?
Kolla in filmen Hot Fuzz! Trailern till den.
 
 

BLOGGTIPS - HANTERA ELAKA KOMMENTARER

Ska försöka göra inlägget så kort men ändå rikt!
Elaka kommentarer kommer tyvärr på varje blogg! Och det är jätte jobbigt, och troligen det som  är det värsta med att ha blogg. Men lyft på huvudet, nu kommer några tips jag använder mig av för att inte bli påverkad!
 
* Du känner inte mig!
Av att ha läst ett inlägg i din blogg,  och kanske inte tyckt om din åsikt - så tror den här personen att hon/han känner dig! Då skriver dem hur ful du är, jobbig osv. Men dem vet ju inte ens vem du är? Man väljer vad man vill visa folk, och du väljer ju vad du vill visa och säga i din blogg.
Oftast är dessa Anonyma, och det gör det hela ännu löjligare. Du vågar i alla fall vara dig själv, istället för att vara Anonym. Vågar de inte ens skriva deras namn så är det ju dem som är fega och fula! Man är ju ful ifall man skickar elaka kommentarer.
* Gör som Moa - skratta & ta det oseriöst! Gör det hela till ett roligt skämt!
* Tänk som Johanna, och då var den saken ur världen!
Hoppas ni kan använda tipsen!! kram!
 
 

mobilen funkar

Mobilen funkar, bara fixade en snabb grej hemma så var den lika bra igen!
Var med Amanda idag. Hittade ingen bikini som var riktigt min smak, men jag fick en awesome bok som jag velat ha länge! Den heter EGOBOOST och är skriven av Isabella Löwengrip, mer känd som Blondinbella.
Ska bli ett sant nöje att läsa den!
 
Vi köpte också lite glass, och då lovade jag mig själv att inte slösa mer pengar på mat/godis/glass - bara tuggumin! Får väl se hur det går.
              
Pris: 89 :- Ifrån: Ystad Bokhandel

VAD SOM HÄNDE IGÅR

Hittade inget på rean, så vi drog till Gina Tricot och där fick jag ett par jeans. Min mobil laggar och är bajs (som vanligt!?) så vi kanske måste in till Malmö igen så får de fixa det. Står inte ut med mobilen när den inte kan få några sms, kan ej skicka några, ingen surf.
Drar till Amanda vid tolvtiden, ska leta efter en till bikini. Igår i Malmö, kollade vi snabbt på Turning Torso.

MALMÖ NEXT

Idag blir det Malmö då, ska köpa en blus från H&M och kolla rean. Blir väl  att hälsa på min gammelfarmor också, vet faktiskt inte riktigt. Har nördat datorn hela morgonen, fixat med nya designen & headern och kategorier osv.
Skönt att bara behöva skriva inlägg nu, och slippa allt detta HTLML skit!
 

Första inlägget på nya bloggen.

Förut bloggade jag då på drmonster, men jag kände för att byta namn och börja om. Ska fixa designen, sen uppdaterar jag som vanligt. Kram!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.