Livet utan 2 fingrar

Förlåt, fullt upp! Men igår på träningen fick jag en boll på bara lillfingret! Så nu är mitt finger blålila och grått! Inte särskilt kul, ska stå målvakt på söndag! Men nu ska jag se på film och chilla!! Kram


Dagens Låt

Kommer med två nya kategorier, Dagens LåtDagens Citat, Dagens Roliga, och Typiskt Mig. På det sättet blir det nog lite mer inlägg, och när jag inte har något att blogga om funkar ju det bra.

One Direction - Moments

Har varit väldigt mycket skrivande i skolan idag, men väldigt kul. Att det nu startat och jag tycker om att lära mig!
Fråga: Är dina glasögon riktiga/fejk?
Svar: Mina glasögon är riktiga! :)
Imorgon kommer en liten video upp, jag reagerade väldigt starkt på en kommentar jag fick! Men nu, till en video som äntligen får sättas in på min blogg (dock tagen idag). Usch vad jag ogillar när folk ska banta och tänka på sin form! Jag menar inte att man ska rulla till skolan, men jag äter och äter och tränar bort det mesta - istället för att gå miste om massor av goda rätter! Ibland skiter jag i det fullständigt, trycker i mig en hamburgare och går sedan och lägger mig. Japp, jag är lika sexig som jag är nu med några 20 kilon till! Och det är du med, så det spelar ingen roll om du äter den där sista kakan, en extra bit pizza eller tar en till portion! Jag blir så mycket nöjdare av att äta massa godsaker istället för att oroa mig om hur min kropp är. Visst bryr jag mig, men jag bryr mig mer om att äta gott.
 

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER

Grym dag hitills!
Var som sagt i Vårberg, där The Kick Back Pack hade live-bloppis, köpte en grymt fin tröja av Moa. Jag började självklart stamma och det pirrade i min mage så fort jag såg Moa, Johanna & Keela (caty & vira hade ej kommit). Så pratade jag tyst också. Men det var jätte najs att röra Moa, och prata lite med henne. Jag är uschligt glad!
Sedan blev det bara bättre, för när vi skulle ta tåget till Skärholmen såg jag den åzuma Julia (vackrare.webblogg.se)  - och vi tog bild, helt grymt jag vet!! - och alla bloggare är fett snygga på bild, men i riktiga livet är de som vampyrer (övernaturligt snygga). Var bara tvungen att påpeka det, min nördighet. Sedan drog vi till Skärholmen somsagt, och där köpte jag en ny dagbok och ett sudd. Och lite vitchocklad, som jag nu ska proppa i mig samtidigt som jag ser på film!
jag och Julia

JUSTIN BIEBER - ALL AROUND THE WORLD.

Att ha låten man lyssnar på som rubrik förenklar jätte mycket saker. Eftersom klockan är efter 00, så ska jag senare idag åka till Vårberg & stan med Deniz. Behöver köpa en ny dagbok, pennor, sudd och pennskrin och möjligen lite kläder! Blir säkert fint, ni får väl en Dagens Outfit senare idag/bilder på vad jag köpt då.
Kram!
 

Dag 2. En bild på en person du älskar

Älskar mer än så, men ja nu fick det bli Fanny!

Polyvore

Gjorde nyss denna outfit, och den sparar jag pengar till. Fast andra Dr Martens.
Hot Stuff
 
Hot Stuff by serababy featuring a studded biker jacket

24 AUGUSTI - EN KLASSISK FREDAG!

Nu är det helg, och 260 dagar kvar tills det är sommarlov igen. Jag längtar faktiskt, jag vill byta skola jag. Jag vet att jag är en sådan himla bra förebild. Ska köra på en klassisk fredag med filmer och ätande!
Vad ska ni göra ikväll då?

Dag 1. En bild på en person du saknar just nu

Saknar pappa!


Ben&Jerry

Hej bloggen! Idag hade jag tänkt träffa Deniz, men så kom det några saker emellan så vi ska ha film-maraton vet dock inte när. Köpte Ben&Jerry igår (är smått beroende av det) - vilken är er favoritsmak på Ben & Jerry?
 

30 Dagar - del 1

om din blogginspiration är på noll, funkar 30 dagar utmärkt.
 
Dag 1. En bild på en person du saknar just nu
Dag 2. En bild på en person du älskar
Dag 3. En bild på någon i din familj
Dag 4. En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5. En gammal bild på dig själv
Dag 6. En bild på dig och en vän som inte vart på länge
Dag 7. En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8. En bild på en person som betyder extra mycket för dig
Dag 9. En bild på någon i din släkt
Dag 10. En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11. En bild på någon person som du kan berätta allt för
Dag 12. En bild på någon du är kär i
Dag 13. En bild på dig och någon klasskompis
Dag 14. En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15. En bild på någon person som du vill vara med
Dag 16. En bild på dig själv
Dag 17. En vanlig bild
Dag 18. En bild på din fritid
Dag 19. En bild på någon person som är snygg
Dag 20. En bild på någon utav dina närmaste
Dag 21. En bild på någon person som alltid ställer upp för dig
Dag 22. En bild på en tid du saknar
Dag 23. En bild från i sommras
Dag 24. En bild som gör dig glad
Dag 25. en bild på någon person som ALLTID gör dig glad
Dag 26. En bild på några/någon som du alltid har roligt med
Dag 27. En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28. En tokig bild
Dag 29. Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30. En bild på någon som du aldrig kommer släppa taget om

ung 08!

Jag brukar inte vanligtvis gå till ställen där nästan alla är fjortisar, men ska träffa vänner på ung08 så åker väl dit ändå. Dagens outfit: shorts från bikbok och tröja från H&M. kraaaam!


Sjukling!

Idag är jag förkyld, superjobbigt. Jag vill ut och göra saker, men jag sitter instängd! Ska kolla på massor av serier idag, så himla mysigt!
Bildkälla: Littlereasonstosmile.tumblr.com

Hemma!

Trots att jag är superglad över att vara hemma, från period 5 10 dagar på Strand kollo, så är jag också superledsen. Kollo är nog något av det bästa man är med om i livet, trots att det inte är någon resa till Mallorca (om man inte vinner det i poängjakten)!

För själva grejen att lära känna andra, att leka löjliga men superroliga lekar - det är själva kollo. Jag känner ingen som ångrat att de åkt på kollo, för det är helt enkelt fantastiskt kul och underbart.

Tveka aldrig när det gäller kollo. Men det är så svårt att förklara vad kollo är, men nu ska jag lite poetiskt säga att kollo är en känsla, och den känslan får inte alla i livet. Men har man chansen, tycker jag absolut man ska ta den! Särskilt Strand & Strandhem kollo, där är det 100 % maxat. Jag har lärt känna så fina, positiva känslor.

Kollo har liksom en egen bubbla, och man upplever faktiskt inte den känslan utanför kollo. Jag älskar kollo, jag är så glad att jag för 3 år sedan åkte! Jag var så nervös, men vid tredje dagen så visste jag att jag inte skulle ångra det.

tack alla som var med period 5 bara ni kan förstå detta ... filmjölk.

i regret nothing